O nama – Kranzle
 

Bolje savršeno... nego jeftino!Za svaku od linija proizvoda vrijedi jedno – KVALITETA PROIZVEDENA U NJEMAČKOJ! Cijenimo najbolji omjer cijene i performansi, što je vidljivo u dugogodišnjem korištenju naših proizvoda. Naši proizvodi izgrađeni su i prilagođeni za svakodnevnu upotrebu i odolijevaju nizu iskušenja koja se pred njih stavlja.

Glava pumpe koju Kränzle sam proizvodi od posebne mjedi centralna je točka svih Kränzle visokotlačnih uređaja. Slika je zaokružena velikim i preglednim manometrom izrađenim od inoxa. Zahvaljujući sustavu "sigurnosti suhog rada" i sustavu koji sprječava prodiranje usisanog zraka do pumpe životni vijek uređaja znatno je produžen. Također, svi Kränzle uređaji opremljeni su keramikom obloženim inox klipovima što značajno produžuje životni vijek uređaja. Dobra toplinska vodljivost inoxa te izrazita otpornost keramičke obloge na mehanička oštećenja garantiraju dugovječnost uređaja.

 

Široka primjena Kränzle uređaja

Trgovine automobilima, radionice i prijevozničke tvrtke nastoje osigurati dobar dojam čistoćom vanjskih prostora, prodajnih prostora i radionica. Izuzetno teška onečišćenja svakodnevni su izazov za građevinske tvrtke i agencije za prodaju i iznajmljivanje nekretnina. Brzo i učinkovito čišćenje postalo je imperativ u svim prostorima.

Naglasak na čistoći

Čistoća je osnovni preduvjet za zdravlje, higijenu i prvorazredne uvjete i u poljoprivredi i stočarstvu. Objekti za preradu hrane zahtijevaju posebnu opremu u vidu posebnih guma, crijeva i nehrđajućeg čelika.

Vaš profesionalni partner

Oko kuće, tvrtke i dvorišta Kränzle uređaji za čišćenje vraćaju stvari koje nas okružuju u život i daju im novi sjaj. Dodatna oprema za uređaje iznimno je raznolika, a njezina primjena toliko raznovrsna, da se ulaganje u Kränzle uređaje isplati već u prvoj godini vlasništva. Za Kränzle uređaje ne postoji zadatak koji je neostvariv, a time Kränzle postaje vaš profesionalni partner za svaki zahtjev i svaku industriju.

Kontakt